איני מכיר תהליכים של הכנת גבינה ביתית. אם לאחר הכנת הגבינה זה מתמוסס לך היטב בתוכה, אני חושב שזה אפשרי. רק לא ברור לי כיצד אפשר יהיה לדעת כמה יחידות תיכללנה בכריך. אני חושב שיותר פשוט זה לטפטף ולספור את הטיפות המדודות על פרוסה של הכריך וכך לשלוט בצורה טובה יותר על המינון הנלקח.
.
שלום לך,
איני מכיר תהליכים של הכנת גבינה ביתית. אם לאחר הכנת הגבינה זה מתמוסס לך היטב בתוכה, אני חושב שזה אפשרי. רק לא ברור לי כיצד אפשר יהיה לדעת כמה יחידות תיכללנה בכריך. אני חושב שיותר פשוט זה לטפטף ולספור את הטיפות המדודות על פרוסה של הכריך וכך לשלוט בצורה טובה יותר על המינון הנלקח.
גדי
תודה רבה!!
תודה