VITAMIN D 25-0H

הרופא נתן לי לעשות בדיקה של ויטמין D בגלל כאבים כרונים. קיבלתי תוצאת של 18.1 בבדיקת VITAMIN D 25-0H . מה המשמעות.

.

שלום אורח,

לא כתבת אם התוצאה היא ב-ng/ml או ב-nmol/l. בכל אופן, בשני המקרים יש לך חוסר בויטמין די ואתה צריך לקחת תוסף לפי מה שירשום לך הרופא. רמה מינימלית צריכה להיות 32ng/ml שזה 80nmol/l. יש להמשיך ולצרוך את הויטמין באופן קבוע גם לאחר שתתוקן רמתו.

גדי